Kurser/Foredrag

Kursusforløb:
Meditation i bevægelse – for private

Åbent kursusforløb i efterår og vinter

Kursusstart sønddag d. 17.11. kl 11.00 i Vanløse

Vil du have mere ro og velvære i din krop og dit sind?
Jeg tilbyder undervisning i det, som jeg kalder for ”meditation i bevægelse”. Det er enkle bevægelsesserier, som vi udfører i en afslappet langsomhed – enten siddende eller stående, så alle kan være med uanset deres fysiske tilstand og formåen. 

At bevæge sig langsomt er som en aktiv og vågen meditation. Denne bevægelsesform vækker din kropsbevidsthed og opmærksomhed, og ”afstemmer” din krop og dit sind med hinanden. 

Neurovidenskaben har taget meditationen til sig. Den bekræfter de gunstige virkninger på både den psykiske og fysiske sundhed. Når du mediterer – og bevæger dig langsomt – forbedrer det dit immunforsvar, modvirker stress, skaber en bedre søvnkvalitet og mere livsglæde i det hele taget.

Min undervisning er baseret på det bevægelsessystem, som skaberen af bindevævsbehandling, Danis Bois, har udviklet. Bevægelsessystemet er opbygget på en måde, der skaber fokus, mere harmoniske bevægelser og etablerer en ro, der forbereder dig til meditation. Jeg giver altid en kort introduktion til teknikken, inden vi laver øvelserne, og vi afslutter med en kort meditation.

Kursusforløb: Meditation i bevægelse – for dig, der vil arrangere et forløb

Jeg kommer gerne til dit center, din forening eller din dag- eller aftenskole og afholder et enkelt introduktionskursus på to timer eller et kursusforløb af 10 gange. Ring eller skriv til mig, så vi kan aftale, hvad der vil passe ind i jeres ønsker og behov.