Til fagpersoner

Jeg tilbyder foredrag for plejepersonale i ældresektoren og en virksomhedsordning for ansatte og/eller ældre.

Er du/I interesserede – så ring gerne, så vi kan sætte et foredrag eller en ordning op, der passer netop til jeres behov og ønsker. 

 

Virksomhedsordning – for ansatte

Når du er omsorgsperson, giver du af dig selv til andre – men hvornår er der nogen, der tanker dig op? 

Jeg kommer gerne til din/jeres arbejdsplads og giver bindevævsbehandlinger til dig og dine kollegaer. Det vil på sigt nedsætte antallet af sygedage, bidrage til bedre trivsel og et sundere arbejdsmiljø, fordi alle, der er omsorgsgivere, får ekstra energi og overskud. 

Som omsorgsperson er du vant til at aflæse og opfylde andres behov, men nu vil det være dig, der er i centrum. Du vil få konstruktive og personlige input til, hvordan du kan udføre dit arbejde uden, at du dræner dig selv.

Bindevævsbehandling kan også afhjælpe eventuelle skavanker fra stillesiddende arbejde eller fysisk krævende arbejde – ligesom behandlingen forebygger stress og nedsætter stressniveaet.  

Jeg tilbyder at komme på besøg og give en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvordan en ordning kunne fungere hos jer. 

 

Virksomhedsordning – for de ældre

Jeg kommer gerne til jeres hospice, institution eller dag- eller plejecenter og giver bindevævsbehandlinger. Behandlingerne er gode til ældre med f.eks. lungeproblemer, parkinson, sklerose, demens, manglende sprog, angst og indre uro eller terminale patienter. Min erfaring er, at ældre føler sig mødt i denne behandlingsform, idet den er blid, nænsom og lindrende. 

Jeg kan bookes til en enkelt behandling hos en borger eller komme en halv eller en hel dag og give flere behandlinger i træk. Er det kun en enkelt behandling, kommer der en halv times tillæg for transport. Jeg medbringer min egen behandlerbriks, eller jeg kan behandle den ældre, der sidder på en stol eller i kørestol. 

 

Foredrag: Skru ned for rutinen – og op for nærværet

Inspiration til at skabe mere kontakt og medmenneskelighed i ældreplejen

Hvad var det, der fik dig til at vælge omsorgsfaget? Hvad brændte du for, og hvad ville du gerne videregive? Og hvor er du i dag? Har du kunnet beholde din gnist og din passion for faget?

I en hverdag med travlhed og rutiner kan det nemlig kræve noget at opretholde sin egen passion og gejst. Det kræver blandt andet, at du selv er god til at tage din egen iltmaske på, før du giver de andre deres på. Når vi glemmer egenomsorgen, kan det let munde ud i brokkerier, som kan være med til at skabe et dårligt arbejdsmiljø. 

Mit foredrag er bygget op i to dele. I den første del handler det om, hvad du selv som omsorgsperson kan gøre, så du bliver en gladere udgave af dig selv, når du er på arbejde. Det kræver et personligt overskud at slippe rutinerne ind imellem for at kunne være i stand til at skabe mere nærvær og kontakt med den enkelte ældre. 

Den anden del af foredraget giver input til, hvordan du som omsorgsperson kan arbejde direkte med de ældre. Du får ideer til, hvilke redskaber, metoder og sprog, du kan bruge, så du skaber en bedre dialog og trivsel hos den enkelte ældre. Du vil lære at bruge empatisk berøring hos terminale samt nervøse og ængstelige mennesker, og du vil få inspiration til, hvordan du bevidst bruger dit sprog, så du åbner for en nærværende dialog. 

 

Fakta om foredrag

Hvert foredrag varer to timer, hvori der er indlagt enkelte øvelser og cases. Prisen er 4000 kr. (inklusiv transport, hvis det er i Storkøbenhavn). 

Jeg kan også bookes til en halv dag á 4 timer, hvor det er muligt at gå mere i dybden og få mere både teori og øvelser indlagt. Prisen er 6.000 kr. (inklusiv transport, hvis det er i Storkøbenhavn).